Egy jó férfi frizura titka

Barber

Van olyan a férfiak életében, hogy rádöbbennek, itt az ideje egy új frizurának. Sőt, ugye egy férinak több lehetősége is van, ugyanis még a borosta illetve szakáll téma is felmerülhet, ha át szeretné formálni a kinézetét.

Egy új frizura kiválasztásánál első lépés, hogy körülnézzen az ember a neten, milyen frizurák most a trendik, mi az ami neki tetszene. Persze itt lehet, hogy épp olyan akadályba ütközik az ember, ami több hónap várakozást okoz, pl ha az új frizurához sokkal hosszabb haj kell, mint ami most adott.

A megfelelő frizura kiválasztása után érdemes felkeresni egy barbert. Igen, nem fodrászt, hanem kifejezetten a férfi hajra, és arcszőrzetek formázására specializálódott barberre lesz szükség! Barber shop Budapest belvárosában igen sok helyen találhatunk, de egyre gyakoribb a külvárosban, és a vidéki városokban is.

A barber tanácsot tud adni, hogy a kiválasztott frizura megfelelő lehet a mi fejformánk, és arcformánk esetén. Érdemes megfogadni a tanácsait, mert egy barber igen nagy gyakorlattal rendelkezik etéren, így kisebb az esélye annak, hogy nagyon melléfogunk.

Megosztás