Ezért járok inkább barberhez

Barber

Hogyan is alakult ki az, hogy én most barberhez járok?
Én is úgy kezdtem a hajvágatást, mint legtöbb kissrác, Anyu nyírt mindig. Van egy jó hajvágó gépe, meg persze olló és fésű is akad otthon, és mindig amikor a szemembe kezdett lógni a hajam, akkor levágta a azt.
A konyhában leültem az egyik székre, ahol anyu levágta a hajam. Elég türelmetlen tudtam lenni, mert ez nem ment annyira gyorsan, mert a rutin hiánya miatt inkább óvatosan, és lassabban haladt.
Aztán ahogy serdülő korba értem, rádöbbentem, hogy ez az otthon vágott haj nem túl menő, hiába is mondja otthon mindenki, hogy remek.
Így egyszer fogtam magam, és elmentem önállóan egy fodrászhoz. Na nem anya fodrászához, hanem ez egy igazi barber shopba. Itt igazán hozzáértő szakemberek kezei közé kerültem. Profik lettek az átmenetek a hajamban, és teljesült egy régi vágyam is, hogy csíkot is bele tudtak nyírni a hajamba. Szóval ettől a pillanattól véget vetettem az otthoni hajvágásnak, és állandó vendége lettem ennek a barber shopnak.
Igaz költségesebb mintha otthon vágnák a hajam, de itt minőségi, és menő frizurákat készítenek, így nekem nagyon megéri.

Megosztás