Gyors ügyintézés

Cégkivonal

Egy olyan cégnél dolgozom, ahol sok intézni való szokott a nyakamba szakadni. Ezek olyan dolgok általában, amik szükségesen a cég működéséhez, és az ügyvezetőnek már egyszerűen nincs rá ideje.

Szívesen is bízzák rám az ilyen feladatokat, mert tudják, hogy igyekszem ésszerű, gyors, és költséghatékony megoldásokat találni.

Mondok is mindjárt néhány példát.
Amikor egy kolléga vidékre utazik, ami nem túl gyakori nálunk, olyankor az autópálya matrica vásárlás mindig az én reszortom. Régebben a kollégák bementek egy benzinkútra, hogy ezt elintézzék, én azonban online 2 perc alatt megveszem ezt.
Ugyanilyen eset, amikor például hiteles cégkivonatra van szükséges a cégnek. Nem kell ehhez közjegyzőhöz menni, meg ilyenek, hiszen cégkivonat online is lekérhető percek alatt, ráadásul hiteles változatban is, így rengeteg időt tudok megtakarítani.

Szóval ha valaki otthon van a neten, akkor könnyen találhat megoldást mindenre ott, és ezzel időt és pénzt takaríthat meg magának, vagy éppen a cégének. Csak kicsit oda kell figyelni az ilyen apróságokra is.

Megosztás