Műgyanta, az igazán sokoldalú padló

Műgyanta

Ha épp azon gondolkozol, hogy mi lenne a megfelelő padlóburkolat mondjuk a garázsban, a fürdőszobában vagy akár a nappaliban, akkor adok egy ötletet. Ez pedig nem más, mint a műgyanta padló.

Nem kell megijedni amiatt, hogy az általában ipari létesítmények, gyárak, műhelyek vagy garázsok padlójára szokott kerülni. Valóban ott is ezt az anyagot használják leggyakrabban, mert annyira sokoldalú és sokféle, hogy mindenhol felhasználható.

Nézzük csak részletesebben!
Valóban igen közkedvelt az ipari létesítményekben, műhelyekben, garázsokban. Azért ez a nagy népszerűség, mert egyszerűen tisztítható, és teljesen fugamentes felületű. Többféle csúszásgátlási képességű létezik, több színben is kikeverhető, sőt különösen jól ellenáll a különféle maró vegyi anyagoknak is.

Utólagosan is, szinte észrevehetetlenül javítható.

És hogyan kerülhet ez akár a nappalidba is?
Hát úgy, hogy lehet ebből akár márvány mintázatút is készíteni, magas fényű változatban. Illetve különféle más minták, háttérképek is megoldhatók. Ez pedig már igencsak jól mutat a lakáson belül is, bármely helyiségben. Arról nem is beszélve, hogy ugyanazt a jól takarítható, könnyen kezelhető felületet kapod így a házban, mint amit a garázsban is megszerethettél és megszokhattál már.

Megosztás