Premier a Vörösmarty Színház

Premier a Vörösmarty Színház

Szabó Magda Régimódi történet című darabját állította színre a fehérvári Vörösmarty Színház. Az első előadás február 10-én volt.

Bringával az SM ellen

Te se add fel!

  A Városház térre érkezett május 26-án a Te Se Add Fel! II. Kerékpáros Országkerülés Ternován Zoltán vezetésével, aki május 13-án azzal a céllal indult útnak, hogy a kezdeményezéssel az autoimmun betegségekre hívja fel a figyelmet. A menetet, amelyhez helyi kerékpárosok is csatlakoztak, Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok köszöntötte.

Rada Sándor Ternován Zoltán és Ágnes Matók társaságában (a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezetének bringásai)

   Ternován Zoltán május 13-án indult Esztergomból azzal a célkitűzéssel, hogy 15 nap alatt körbetekerje az országot – érintve többek között Mezőkövesd, Nyíregyháza, Gyula, Baja, Pécs, Keszthely városokat. Az 52 éves férfinél 15 éve diagnosztizálták a sclerosis multiplexet. A lehető leghosszabb ideig teljes életre törekedve a futás, a gyaloglás és a kerékpározás segítségével bizonyítja évről évre hitvallását és hívja fel a figyelmet az autoimmun betegségekre: „Nem hiszek legyőzhetetlen betegségekben. Többre vagyunk képesek, mint gondolnánk.” – fogalmaz. A menethez a Szingo Balaton Team és a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezetének bringásai is csatlakoztak.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.