Vége a látogatási tilalomnak

Vége a látogatási tilalomnak

Az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma az utóbbi hetekben folyamatosan csökkent, a megyei influenzajárvány a 14. héten befejeződött. A megyében minden egészségügyi intézmény látogatható, feloldották a látogatási tilalmat a Szent György Kórházban is.

Székesfehérvár a legjobbak között

Székesfehérvár a legjobbak között

Elkészült a Financial Times csoporthoz tartozó fDi Magazine kétévente kiadott „European Cities and Regions of the Future\\\" melléklete. Ebbe Budapest és a közép-magyarországi régió mellett Székesfehérvár, Debrecen és Kecskemét is bekerült. (fehervar.hu/hipa.hu - fotó: Denso)

Elhunyt Lovranits József, a Lánczos Kornél Gimnázium Igazgatója

Gyász.

Mély fájdalommal számolt be Facebook oldalán a Lánczos Kornél Gimnázium, hogy elhunyt Lovranits József az iskola igazgatója, aki megálmodta, létrehozta majd vezette azt az iskolát, amiben mindenki jól érezte magát és az ajtaja mindig mindenki előtt nyitva állt.

“Az iskolát élete fő művének és szívügyének tekintette. Embersége meghatározta az iskola szellemiségét. Igyekszünk ezt tovább vinni, ezzel őrizve emlékét! “ – írták az iskola közösségi oldalán.

Az LKG Székesfehérvár első alapítványi gimnáziuma. Alapelvük, hogy nem tudjuk milyen a jó iskola, de az LKG pont olyan, amilyen iskolát ők, főleg a diákok szeretnek. Az iskola olyan, amilyenné a tanulók és a tanárok teszik. Egy biztos, az iskolában tanulni kell, élni kell, dolgozni kell és mindezt rosszkedvűen nem lehet. Ha az iskolahasználók jókedvűen mennek haza, jókedvűen is jönnek vissza. Az LKG az iskolahasználók iskolája – fogalmaz a megrendült közösség.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.