Elment az Ozora fesztivál alapítója

Elment az Ozora fesztivál alapítója

Szombaton váratlanul elhunyt Zimányi Dániel, a Fejér megyei Dádpusztán rendezett Ozora Fesztivál alapítója. Halálhírét a fesztivál Facebook-oldalán jelentették be a szervezők.

Székesfehérvár a legjobbak között

Székesfehérvár a legjobbak között

Elkészült a Financial Times csoporthoz tartozó fDi Magazine kétévente kiadott „European Cities and Regions of the Future\" melléklete. Ebbe Budapest és a közép-magyarországi régió mellett Székesfehérvár, Debrecen és Kecskemét is bekerült. (fehervar.hu/hipa.hu - fotó: Denso)

Itt nem érvényes a véleménynyilvánítás szabadsága?

Itt nem érvényes a véleménynyilvánítás szabadsága?

Az Alba pláza előtt plakátkiállítást rendezett a helyi Fidelitas az ellenzéki politikusok képeivel. Ezekre a Momentum aktivistái olyan felíratokat fújtak fel, hogy „Kósa”, „Ugye Elios még?”, a polgármestertől kérdezve, hogy „Ehhez adod a neved, Cser?”. (24.hu)

Nyolcmillió nemzetáruló: osztály, vigyázz!

Nyolcmillió nemzetáruló: osztály, vigyázz!

Lemondott a miniszterelnök, mert állami pénzből, részrehajlóan folytatta le egy népszavazás kampányát. Ja, Szlovéniában – csodálkozott rá a helyzetre Boda kapitány.

Csak az igazat írta – soha nem állt be propagandistának

Csak az igazat írta – soha nem állt be propagandistának

Március 14-én a Vörösmarty Színház kávézójában adták át a Penna Regia-díjat. Születésének 115. és halálának 55. évfordulóján Skorka Károly székesfehérvári újságírónak ítélte oda posztumusz a díjat a közgyűlés. Az elismerést lánya, Skorka Éva vette át.

Harmadik alkalommal keresik Ezerjó Szépét

Felhívás!

A móri központú Ezerjó Szépe idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg szépségversenyét. A sikeres 2017-es versenykiírást követően az idei évben még színesebb és tartalmasabb programok várják a koronára vágyakozó királynő-jelölteket.

Az elmúlt évhez hasonlóan az ország teljes területéről, vagy akár határon túlról várják azon 17 – 25 év közötti lányok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy élményekkel teli sorozatban és álmuk az, hogy hercegnőből királynők legyenek.
A jelentkezéseket április 15-ig online adhatják le a www.ezerjoszepe.hu weboldalon, egy személyes adatlap kitöltése és kettő darab fotó csatolását követően. Ezt követően a szervezők négy helszínen, Velencén, Tatabányán, Balatonfüreden és Móron adnak lehetőséget a bemutatkozásra. A felkészítő időszak után a verseny zárásaként a koronát idén is Harkányi Cintia, a Magyarok Világszépe 2016-os királynője helyezi majd a III. Ezerjó Szépe győztesének fejére a gálán.

A tavalyi verseny királynője és udvarhölgyei

Az elmúlt évi versenyhez hasonlóan 2018-ban is a szintén móri Bice-Bóca Egyesület a jótékony célt szolgáló verseny kedvezményezettje, ezért a lányok a tavasszal kezdődő felkészítő napok során látogatást tesznek majd az egyesület tagjainál és támogatásra buzdítják a verseny partnereit, követőit, ezzel figyelmet irányítva a hátrányos helyzetű és nagycsaládos emberek megsegítésével foglalkozó egyesületre.

Share Button