Iskolázatlanság, szegénység, börtön

Iskolázatlanság, szegénység, börtön

Húsz éve nem volt ilyen kevés a főiskolás és egyetemista. A 2017/18-as tanévben 3700-zal kevesebben jártak főiskolára vagy egyetemre, mint az előzőben... Megjelent a Nyomtassteis! 24. száma!

Ismét a Szalki-szigeten a Rockmaraton

Maradnak!

A Rockmaraton helyszíne 2018-ban is Dunaújváros, a jelesül bevált Szalki-sziget lesz – a remek hírt a fesztivál hivatalos facebook-oldalán tették közzé. Yeaaahh! – adta hírül  a castellum.do.

Oké, oké, állt a zászló, szentigaz, hogy mást ne mondjak, én is belengettem a folytatás opcióját a nyári bulicunamit követő értékelés után, de immár biztos – jövőre is Dunaújvárosban lesz a Rockmaraton!

A hírt az ország egyik meghatározó tematikus fesztiváljának szervezői publikálták face-felületükön ma – itt a címszavas híradás:

  • “Örömmel jelentjük, hogy sikerült egyeztetnünk a dunaújvárosi városvezetéssel és 2018-ban is a Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak!”

Az összegzésből az is kiderül, hogy a korábi tervekhez híven a 2018-as, sorrendben immár negyedik Rockmaratont július 9-14. között rendezik a Szalki-szigeten. Érdekes adalék, hogy bár a pontos helyszínt illetően akadtak kérdőjelek – ezekből varázsolt felkiáltót a mai bejelentés –, de a jegyértékesítés már hetekel ezelőtt megkezdődött, ráadásul napvilágot látott az első tervezet is a fellépők névsoráról. A jókedv garantált!

Ehhez még egy tényező: a program szervezői egészen október 20-ig várják a javaslatokat arra, hogy a közönség kit látna szívesen a maratoni színpadokon!

(Forrás és flyer: Rockmaraton-facebook; fotó: Castelum.do archív – Danó Dóra felvételei)

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.