Így harcolnak a civilek a kormány agymosása ellen

Így harcolnak a civilek a kormány agymosása ellen

Nyomtass te is címmel a régi szamizdatot idéző kezdeményezést indítottak útjára a civilek. A kormánypropaganda ellen naponta összeszerkesztett és tördelt hírválogatással lendülnek támadásba, amit bárki kinyomtathat és terjeszthet.

Meg kellett műteni Cserhalmi Györgyöt

Lemondták az Anzix esteket.

Színházunk művésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek – közölte Facebook oldalán a székesfehérvári Vörösmarty Színház.

Cserhalmi György

Cserhalmi György

„A debreceni klinikán elvégezték a műtétet, és még aznap este sikerült Cserhalmi Györggyel beszélnem, aki biztosított róla, hogy a műtét jól sikerült, és máris jobban érzi magát. Felépülése azonban hosszú heteket vesz igénybe, ezért sajnálattal le kell mondania az április és május hónapra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket” – közölte a színház igazgatója, Szikora János, aki egyben hozzátette, hogy a jegyeket a vásárlás helyén visszaválthatják az érdeklődők, és reméli, hogy a mindenki által szeretett, kedvelt színművész mihamarabb visszatér közénk.

Cserhalmi György korábban azt mondta, három hónapos felépülésre számít. A színész így valószínűleg nem tud májusban kiutazni a Cannes-i Filmfesztiválra: épp csütörtökön jelentették be, hogy következő filmje, Mundruczó Kornél Jupiter holdja című alkotása szerepel a fesztivál versenyprogramjában – írt az Index.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.