Premier a Vörösmarty Színház

Premier a Vörösmarty Színház

Szabó Magda Régimódi történet című darabját állította színre a fehérvári Vörösmarty Színház. Az első előadás február 10-én volt.

Meg kellett műteni Cserhalmi Györgyöt

Lemondták az Anzix esteket.

Színházunk művésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek – közölte Facebook oldalán a székesfehérvári Vörösmarty Színház.

Cserhalmi György

Cserhalmi György

„A debreceni klinikán elvégezték a műtétet, és még aznap este sikerült Cserhalmi Györggyel beszélnem, aki biztosított róla, hogy a műtét jól sikerült, és máris jobban érzi magát. Felépülése azonban hosszú heteket vesz igénybe, ezért sajnálattal le kell mondania az április és május hónapra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket” – közölte a színház igazgatója, Szikora János, aki egyben hozzátette, hogy a jegyeket a vásárlás helyén visszaválthatják az érdeklődők, és reméli, hogy a mindenki által szeretett, kedvelt színművész mihamarabb visszatér közénk.

Cserhalmi György korábban azt mondta, három hónapos felépülésre számít. A színész így valószínűleg nem tud májusban kiutazni a Cannes-i Filmfesztiválra: épp csütörtökön jelentették be, hogy következő filmje, Mundruczó Kornél Jupiter holdja című alkotása szerepel a fesztivál versenyprogramjában – írt az Index.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.