Premier a Vörösmarty Színház

Premier a Vörösmarty Színház

Szabó Magda Régimódi történet című darabját állította színre a fehérvári Vörösmarty Színház. Az első előadás február 10-én volt.

A te munkahelyed is veszélybe kerülhet!

Lerohanják civileket.

Április 7-én az Országgyűlés elé terjesztettek egy törvényjavaslatot, ami megbélyegezné a civil szervezeteket. Nem az a baj a Fidesz által a civilek ellen agitációs és propaganda (agit-prop) céllal, a huncutságokról a figyelmet elterelni hivatott támadással, amit az orosz és izraeli mintát utánzó új törvény követ el, hogy korlátozza a nonprofit, azaz nem kormányzati szervezeteket, hanem az, hogy teljesen beszántja e szektort. Partnerünk, a Zsúrpubi írása…

(Forrás: mti)

A jogszabály szerintünk azzal fenyeget mindenkit, aki nem a fideszes kijárókon keresztül akar közcélú feladataihoz forráshoz jutni – és ez az uniós pénzekre is vonatkozik –, önkénteskedni vagy támogatni, hogy még munkahelye sem lesz. A TAO-val trükközőket, a sportegyesületeket, a pártalapítványt és a nekik kedves egyházakat kihagyták – de ez apró tétel ahhoz a helyrehozhatatlan kárhoz képest, amivel a magyar vidék szembesülhet.

A címszavak:

Démonizálás orosz és izraeli sormintával, Fideszül

Csak rajtuk keresztül lehetne

Magukat kihagyják 

Hűbéresek és cselédek – a vidék most esik el

 

 

 

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.