Premier a Vörösmarty Színház

Premier a Vörösmarty Színház

Szabó Magda Régimódi történet című darabját állította színre a fehérvári Vörösmarty Színház. Az első előadás február 10-én volt.

Tizenhárom hónapos vágányzár a pusztaszabolcsi vonalon

Kellemetlen.

Pályakorszerűsítés miatt Kelenföld és Érd-elágazás között mindkét vágányon vágányzár lesz 2018. február 26-tól 2019. március 31-ig.

A MÁV Zrt. Pályavasúti és Értékesítési Főosztálya arról tájékoztatta a vasútvállalatokat, hogy a 40. számú vasúti fővonalon a 2017/2018. és a 2018/2019. évi menetrendi időszakokban jelentős vasúti pályahálózat kapacitás korlátozás várható. Az érintett vonalon a Kelenföld – Érd vonalszakasz 2018. február 26-tól 2019. március 31-ig tartó időszakban átépítésre kerül, ami egyidejűleg érinti Kelenföld – Háros, Háros – Nagytétény-Diósd állomások között, valamint  Nagytétény-Diósd  állomás és Érd-elágazás között a jobb és bal vágányt. A nyíltvonali vágányok átépítésével egyidejűleg az érintett vonalszakasz közbenső állomásainak a vágányai is átépítésre kerülnek, ezért a jelzett időszakban teljes kizárásos vágányzár lép életbe. A vágányzár miatt a Kelenföld – Érd vonalszakaszon közlekedő személyszállító vonatok pótlása autóbusszal fog történni, a tehervonatok részére pedig kerülő útirány megtervezése szükséges.

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.