Így harcolnak a civilek a kormány agymosása ellen

Így harcolnak a civilek a kormány agymosása ellen

Nyomtass te is címmel a régi szamizdatot idéző kezdeményezést indítottak útjára a civilek. A kormánypropaganda ellen naponta összeszerkesztett és tördelt hírválogatással lendülnek támadásba, amit bárki kinyomtathat és terjeszthet.

Túl az egymilliárdon!

Ajánlják magukat!

A székesfehérvári Albabusiness BNI csoport 2014-es alakulása óta segíti tagjait – a székesfehérvári és környékbeli vállalkozókat –, hogy jutalék nélkül juthassanak többlet árbevételhez az „Aki ad, az nyer!” filozófia mentén.

Az elmúlt 3 évben a csoport tagjai több mint 3000 új üzleti ajánlást adtak egymásnak, amelynek eredményeképpen 2017. májusában átlépték a bűvös 1 milliárd forintnyi többlet árbevételt.

A csoport tagjai természetesen nem állnak meg itt, a jövőben is segítik egymást új piacokhoz jutni, és jutalékmentes üzleteket kötni, hiszen bíznak abban, hogy az ország többi csoportjával együtt megváltoztathatják a magyarországi üzletelési szokásokat – tájékoztatott Baloghné Bóna Eszter, az Albabusiness BNI csoport elnöke és Höflinger Norbert, a csoport kommunikációs koordinátora.

Share Button