Premier a Vörösmarty Színház

Premier a Vörösmarty Színház

Szabó Magda Régimódi történet című darabját állította színre a fehérvári Vörösmarty Színház. Az első előadás február 10-én volt.

Újabb vezető menekül a Kliktől Dunaújvárosban

Káoszvilágcsúcs.

Augusztus 21-től távozik a Dunaújvárosi Tankerületi Központot igazgatója. 2015 óta ő a hetedik vezető e poszton. Partnerünk, a castellum.do írása szerint az államosított iskolák tótumfaktuma, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) helyi vezetése a mindenkori hatalmi (értsd: fideszes) belharcok aktuális állásának tükre – a gyakran a szakmai szempontok totális mellőzésével születő döntések kaotikus állapotokat teremtettek a tankerületben.

A Lista:

2015

Gulyás Erzsébet (pedagógus, testnevelés szakos tanár, Vasvári)
Ilovszky Edina (pénzügyi referens, Vasvári)
Tóth Géza (pedagógus, testnevelés szakos tanár, Vasvari, aki hirtelen eltávolítása után visszakerült az anyaintézménybe)

2016

Szilágyine Németh Sarolta (Sárbogárdi Tankerület igazgató)
Moravecz Attila (klarinét szakos zenetanár, aki jelenleg a Közigazgatási Osztályt vezeti Dunaújváros Önkormányzatánál – zenetanárként!!!)

2017

Gózonyné Szekeres Ildikó (ő, mint arról korábban beszámoltunk, csak néhány hétig bírta a vezetői székben)
Dr. Deák Mária (pedagógus, történelemtanár, aki egykoron a Közigazgatási Osztályt – még korábban pedig az Oktatási Irodát – vezette a Polgármesteri Hivatalban)

Partnerünk név nélkül nyilatkozó forrása szerint egy közel 30 intézmény fenntartását és működését magában foglaló közigazgatási szerv történetében ez a hatalmas fluktuáció vállalhatatlan mértékű fennakadást és működési deficitet okoz. Most ugyanis ott tartunk, fogalmazott, hogy – miközben hiteltelenné és nevetségessé válik az egész szerv –

  • több időbe telik az átadás-átvételek előkészítése és lebonyolítása, mint egy-egy tankerületi vezető regnálása.

Részletek:     

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.