Vége a látogatási tilalomnak

Vége a látogatási tilalomnak

Az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma az utóbbi hetekben folyamatosan csökkent, a megyei influenzajárvány a 14. héten befejeződött. A megyében minden egészségügyi intézmény látogatható, feloldották a látogatási tilalmat a Szent György Kórházban is.

Székesfehérvár a legjobbak között

Székesfehérvár a legjobbak között

Elkészült a Financial Times csoporthoz tartozó fDi Magazine kétévente kiadott „European Cities and Regions of the Future\\\" melléklete. Ebbe Budapest és a közép-magyarországi régió mellett Székesfehérvár, Debrecen és Kecskemét is bekerült. (fehervar.hu/hipa.hu - fotó: Denso)

Űrállomást avattak Pénztáros Lőrinctől nem messze a kétfarkúak

Adtak a Váli-völgynek.

Augusztus 19-én felavatta a Kétfarkas Bertalan Űrállomást Felcsúton a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Kétszer is. Másnap, egy Pataky Attila hasonmásversenyt (is) követően, egy lekicsinyített űrhajóst fel is lőttek – illetve lehet, hogy lefelé, a Föld belsejében élő magyarokhoz. A felcsútiak csak néztek erősen, s alig tudtak választani, hogy a lehető legutolsó kategória legutolsó helyén tanyázó, közpénzmilliárdokból kistafírozott helyi focigéniuszképző alapítvány rendezvényére, az úttest túloldalára menjenek-e vagy a faluház mögötti orbitális csillagközi eseményre.

A felejthetetlen rendezvényen közel százan vettek részt, a két nap alatt kicsit többen, de nem lehetett megszámolni őket, mert nagyon mozogtak. Főleg a három kapura két labdával játszott focimeccsen, ahol Orbán Viktor falubélijei közül több játékosmegfigyelő is ott volt. (Mint kiderült: ők eredetileg a faluházba szervezett esküvőre jöttek.)

Zene is volt – meg tánc

A zenét szombaton a B.zi Kisfiúk együttes szolgáltatta, ahol egy részeg énekes próbálkozott azzal, hogy a szöveg ismerete és értékelhető hang nélkül bírja lelkesedésre a megjelenteket. Ennek ellenére jó volt. Sokkal jobb, mint a Puskás Akadémia átellenben fellépője, a „világ legjobb gitárosa”, XY, aki pléjbek zenére egy szó nélkül pengetett – a háttérben a műanyag körhintával, vagy mivel… Vasárnap Hot Dogz, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) Hívatalos Propaganda zenekara lépett fel. Ők is királyok voltak, de a háromkapus futball rangadó a földönkívüli, a Földön belsejében lakó és a határon élő magyarok közt semmi nem űberolta. 

Pedig volt rá kísérlet. Űrlény kiállítás és vásár, Űrszerepjáték, Kvidics, Időjárás-befolyásolási verseny, Chamtrail észlelési vetélkedő, Időkapszula kilövés a múltba és az űrbe, teleportálási kísérlet. Volt, hogy a résztvevőknek opcionálisan zombinak, űrlénynek, robotnak, közmunkásnak, politikusnak, biztonsági őrnek, Pataky Attilának vagy vendégnek kellett álcázniuk magukat.

Hősök egymás között

A csillagközi eseményen összefutott a kétfarkúak külsős idolja, Gyurcsik László fehérvári antikvárius (balról, sortban), aki a kis boltja előtti koszvadt köveket saját örömére színesre festette, ezért feljelentették, s a pár elnöke (jobbról, sortban)

Ifj. Sebő Ferenc, az MKKP Esztétikai Bizottságának pártonkívüli elnöke bejelentette: űrhajójuk vízmeghajtású. Kovács Gergely pártelnök kendőzetlenül vallott: „Felcsúton lehet a legtöbb pénzt elkölteni, és nekünk el kellett költeni a rengeteg pénzt, ami volt erre az űrállomásra”. Az első után- kottyintotta el-, hét űrhajóst lőnek majd még föl, összesen két strómant, két közmunkást, két gázszerelőt és két élsportolót, „hogy ezzel lefedjük a magyar társadalom emblematikusabb csoportjait”. A nyolc magyar a Föld elpusztulása után visszatér, kolonizálja a Földet, „és ezzel előáll az a csodálatos állapot, ami hajdanán is volt, hogy ismét csak magyarok fognak élni a Földön”. Mint kiderült: a Föld belsejében van egy második Nap, ahol szintén élnek magyarok. Ezek a magyarok egyben új-zélandiak is, akik indulnak a Brit Nemzetközösségi Játékokon, de ide is bárkit várnak, hiszen „bármelyik idegen faj idejön Felcsútra korrupciót tanulni”.

A helyi hidroglóbusz kismiska ahhoz képest, hogy mi várható még itt…

  • A kétfarkúak a projekt finanszírozásár részvénykét bocsátottak ki.

Imígyen: A Kétfarkú Kutya Párt a hagyományos pártokkal ellentétben abban a szerencsés helyzetben van, hogy mi megvalósíthatjuk az ígéreteinket. Ehhez ABC sorrendben látunk hozzá, ezért az első projekt Az űrállomás. Felépítünk tehát egy űrállomást Felcsúton. Tényleg. Legyen saját űrállomásod! Ez lesz a Földön az első közösségi finanszírozásból épülő űrkikötő. Az űrkikötő közösségi tulajdonban lesz. Mindenki, aki támogatja a projektet, részvényese lesz támogatása arányában az építménynek. Az űrállomás pontos mérete azon fog múlni, hogy mennyi pénzt kapunk rá, azaz a részvénykejegyzés hogy sikerül. Értelemszerűen mást lehet építeni 200 000 forintból és 20 millióból.

Termékleírás

Az űrállomás kizárólag újrahasznosított csillagporból fog készülni.  Lesz rajta antenna meg minden.

reklam

Miért kell Felcsútra űrállomás?

Szeretnénk a magyar társadalom egy-egy emblematikus csoportjából egy hímet és egy nőstényt az űrbe juttatni, hogy miután elpusztul a Föld, mi magyarok újrakolonizáljuk a bolygót. Ezért fellövünk az űrbe egy közmunkás párt, egy stróman párt, egy élsportoló párt, egy gázszerelő párt és egy kutyapárt.

18342564_1495683883832622_4625448351829897695_n

Hiába a kisvasúttal odautaztatott tömegek, még mindig konganak a lelátók a felcsúti stadionban, ezért radikális közlelkedési reformra van szükség. Egy űrállomás a magyar foci iránt rajongó űrlények tömegeit hozhatja Felcsútra.

18268521_1546432502064772_7913042754636937439_n

 

Továbbra is bármit megígérünk!  Csak mostantól bármit meg is építünk! Vegyél Te is Épülő Űrállomás részvénykéket!

urallomasepul-1024x684

Az űrállomáshoz szükségünk lesz egy telekre vagy egy házra Felcsúton, amit megveszünk vagy kiveszünk majd, attól függően, hogy menyi támogatást kapunk.

18278401_1888885318000829_1676244315348581572_o

És természetesen kell pénz az impozáns űrbázis felépítésére is.

Az űrállomást egyszer majd értékesítjük, így a befektetett pénzed a végén a többszörösét fogja érni. Neked vagy az unokáidnak.

RESZVENY

 

Share Button

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.